Gólyafészek

Szerző: Vindics Dóra Közzétéve:

Kedves Szülők!

A hétvégén megrendezésre kerülő Gólyafészek kapcsán szeretnénk most átadni Önöknek néhány plusz információt.

A tábor augusztus 28-30. között kerül megrendezésre, ahogy ez a beiratkozásnál kapott lapon is szerepel. Az időpontokat pontosítanánk most:

–       augusztus 28-án (pénteken) 7:45-től már lesz ügyelet a nagyépület aulájában, legkésőbb 8:30-ra kellene megérkezni a diákoknak; a pénteki program 19:00-kor ér majd véget

–       augusztus 29-én (szombaton) 8:30 és 9:00 között lenne az érkezés, az esti program pedig 22:00-kor ér véget

–       augusztus 30-án (vasárnap) szintén 8:30 és 9:00 között kellene érkezni, a program vége és a táborzárás pedig 19:00-kor lesz

A napi programoknak előbb biztosan nem lesz vége, így arra kérnénk Önöket, hogy sokkal korábban ne jöjjenek a gyerekekért – a nagyépületnél tudják őket majd várni minden este.

Ahogy az előzetes tájékoztatóban is írtuk, minden nap lesz tízórai, meleg ebéd illetve uzsonna, a szombati napon pedig meleg vacsora is, így nem szükséges szendvicset csomagolni a gyerekeknek. Kulacsot/innivalót hozzanak magukkal nyugodtan! Ha esetleg a beiratkozásnál jelzetteken túl valakinek ételérzékenységében vagy gyógyszerallergiájában változás történt, kérjük jelezzék nekünk írásban!

Minden osztálynak lesz egy terme, ahol lepakolhat, ezt zárni is fogjuk, mégis arra kérjük a gyerekeket, hogy nagyobb értéket, pénzt feleslegesen ne hozzanak magukkal!

Az időjárásnak megfelelő öltözet mellett, kérjük hozzanak a gyerekek esőkabátot, mert a tábor jelentős részében a szabadban leszünk!

A kötelező egészségügyi nyilatkozatot – ami a táborozás feltétele és amit innen a honlapról elérhetnek –  kérjük töltsék ki és hozzák el magukkal pénteken a regisztrációra!

Ha bármi kérdésük lenne, írjanak nyugodtan!

Nagyon várjuk ezt a három napot és bízunk benne, hogy együtt sikerül jó hangulatban elkezdeni a következő tanévet 🙂

Üdvözlettel:

A tábor szervezői

babitsidb@gmail.com

Kategóriák: információk