Az érettségiről…

Intézményvezetői közlemény:

Kedves Diákok!

Számotokra május 3., 4., 5, érettségi szünet, 6-án és 7-én rendes időben online oktatás zajlik. Pihenjetek és vigyázzatok az egészségetekre!

Kedves Érettségizők!

A járványügyi helyzetre való tekintettel szeretnénk biztosítani, hogy az írásbeli vizsgáitokon a lehető legnagyobb biztonságban legyetek. 

Kérünk benneteket, hogy használjátok a védőeszközöket. Az épületbe csak maszkban léphettek, de a  maszk használata nem kötelező a vizsga alatt. Amennyiben bármihez hozzáértek, használjátok utána a kézfertőtlenítőket. Hozhattok saját kézfertőtlenítőt, maszkot, kesztyűt, de ezeket nem cserélhetitek és adogathatjátok egymásnak.

Május 3-7-ig 9kor, május 10-től 8-tól és 14 órától kezdődnek a vizsgák. 

Az első héten reggel fél 8-tól fél 9-ig, a többi napokon  a vizsga megkezdése előtt legkésőbb fél órával érkezzetek meg. Érkezéskor ügyeljetek a lázmérésre és a kézfertőtlenítésre.

bejáratok nyitva lesznek. Egymás között 2 m-es távolságot tartsatok bejövetelkor. 

Nem lesz az aulában gyülekező, azonnal a vizsgatermekbe kell mennetek.

·      Mindenki hozzon magával függvénytáblát, történelem/földrajz atlaszt, és szótárakat az idegennyelv vizsgához valamint lehetőség szerint helyesírási szótárt. Helyesírási szótárakat teszünk ki a vizsgatermekbe, de ezeket csak kesztyűt viselve használhatjátok.

·      Mindenki csak a saját íróeszközét használhatja, tilos átadni egymásnak a tollakat, illetve a tanároktól sem kaphattok, ezért legyen elegendő íróeszközötök is.

·      Lehetőleg papírzsebkendőt is hozzatok magatokkal. Egymástól ne kérjetek. Tantermenként egy dobozzal ezt is biztosítjuk számotokra, Akinek kell, az elvehet egyet.

·      Az elfogyasztott élelemiszerek után képződött hulladékokat, vagy vigyétek haza, vagy egy nylon zacskó is legyen nálatok, amelybe becsomagolva dobjátok ki a szemetesbe.

tanárok ugyanolyan védőfelszerelésben felügyelik az érettségi vizsgát.

A vizsga alatt folyamatos a takarítói ügyelet és állandó a fertőtlenítés.

Az emelt szinten vizsgázók a vizsgabehívót- amelyet elektronikus úton juttatunk el hozzátok- és a személyi azonosító okmányukat minden alkalommal mindenképp vigyék magukkal.

Az öltözőszekrényeket pakoljátok ki, és a szekrénykulcsokat a vizsga után a portán adjátok le, a kihelyezett borítékokba téve, neveteket ráírva.

könyvtári tartozásaitokat is rendezzétek.

Addig is vigyázzatok magatokra, jó felkészülést és nagyon sok sikert kívánunk!