Juniális- 35 év 35 kép kiállítás

Kedves Diákok, Öregdiákok, Tisztelt Szülők, Kedves Kollégák (a jelenben és a múltban)!

Iskolánk ebben a tanévben ünnepli alapításának 35. évfordulóját. 10 évvel ezelőtt a rendezvénysorozatot egy nagyszabású juniálissal zártuk. Többen kérték, hogy ez idén is hasonlóképpen történjen. Igyekszünk ennek megfelelni.

Június 10-én, pénteken egy nagyszabású esemény-kavalkáddal szeretnénk megörvendeztetni iskolánk régi és jelenlegi közösségét.

Sportversenyek, nosztalgiaórák, találkozási lehetőségek mellett kulturális események helyszíne lenne iskolánk (Miénk a színpad, az Énekkar koncertje, musical archívum, a Smile együttes házibulija, Retro parti…) Elkezdtünk készülődni és hamarosan egyre több részlettel jelentkezünk.

Máris itt az első felhívásunk: 35 év 35 év címmel kiállítást szeretnénk rendezni olyan képekből, amelyet Ti tartotok fontosnak a suli életében. Azt kérjük, hogy digitális formában április 25-ig küldjétek el ezt nekünk a mellékelt oldal segítségével és írjátok le azt is, hogy milyen élmény kötődik hozzá.  A legjobbakat összeszerkesztjük és kiállítjuk, de létrehozunk egy digitális albumot is, ahol minden kép és sztori megjelenik. Egyben örömmel vesszük azokat a felajánlásokat, amelyek a kiállítás létrejöttéhez hozzájárulnak. Utóbbiakat Marton Sándor tanár úr várja a ppmaci@gmail.com címen. Köszönjük és reméljük, hogy a Viszontlátásra. Gyarmati László és Marton Sándor, a kiállítás szervezői.

Itt tudod beküldeni a képet:

https://forms.gle/ycEQvUMEiJuy9AUu6