Pulcsi, sapka rendelés

Pulcsi, sapka rendelés: Kedves Szülők, Diákok, Öregdiákok!

Többen kérték, hogy tegyük lehetővé ismét a pulcsirendelést. 280 grammos 80% pamut 20% poliészter tartalmú, jó minőségű pulcsikat lehet rendelni 8 különböző színben és 6 különböző méretben. A minta kétféle lehet: vagy elöl, a szív felett 10cmx10cm méretben színesben hímezve, vagy a háton 25cmx25cm méretben színesben nyomva (transzfer nyomás-tartós). Minden változat 5000Ft-ba kerül. Lehet ugyanezekben a színekben, illetve még feketében transzfer nyomott sapkákat rendelni 2000 Ft-os áron. Ugyancsak lehetőség van fekete illetve szürke, divatos, közepesen vastag, transzfer nyomott sísapka rendelésére, ezek ára szintén 2000Ft.

A termékeket szeptemberben, az első tanítási héten adjuk át.

Gólyáknak a beiratkozáskor lesz lehetősége rendelni.

Kérjük, hogy a megadott linkre kattintva töltse ki a megrendelését legkésőbb május 31-ig. Lehetséges többmegrendelés is egy kitöltéssel, kivéve, ha mindenben teljesen megegyezőt rendelne többet. Ekkor kérjük, hogy töltsön ki még egy megrendelőt elölről és a megjegyzésben jelezze, hogy 2. megrendelőlap.

A pulóver és a sapka nem kötelező, csak lehetőség, de legközelebb egy év múlva lesz rendelhető ismét, addig nem.

A megrendelés akkor lesz érvényes, ha a befizetés lezárt, névvel ellátott borítékban beérkezik június 5-ig, a 109-es gazdasági irodába.

Megrendelőlap

A megrendelésről emailen visszaigazolást kap. Ha probléma adódna, kérjük hívja Marton Sándor tanár urat a 06207753444 számon.

(Elöl nyomott, címeres, fehér póló folyamatosan vásárolható a gazdasági irodában.)

A zöld nem ilyen, hanem fűzöld és barna sötétebb.