Babits naptár

Kedves Diákok, Szülők és Tanárok!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy gimnáziumunk weboldala mostantól egy új funkcióval bővült: egy átfogó naptárral, amely minden fontos, iskolánkkal kapcsolatos eseményt tartalmaz.

A naptár célja, hogy könnyedén és gyorsan tájékozódhassatok az elkövetkező programokról, legyen szó tanítási szünetekről, iskolai rendezvényekről, sporteseményekről vagy akár a szülői értekezletekről. Így mindig naprakészek lehettek, és egyetlen fontos dátumról sem maradhattok le.

A naptárunk egy Google naptárra épül, ami számos előnnyel jár. Először is, nem csak a gimnázium weboldalán éritek el, hanem saját naptár alkalmazásotokhoz is hozzáadhatjátok. Így az iskolai események megjelennek a személyes naptáratokban is, legyen szó a számítógépeteken, telefonjaitokon vagy táblagépeiteken használt alkalmazásokról.

A Google naptár szinkronizálása egyszerű folyamat, és lehetővé teszi, hogy az iskolai programok mellett a saját elfoglaltságaitokat is nyomon követhessétek. Ráadásul, ha módosítás történik egy eseménnyel kapcsolatban, a változások automatikusan frissülnek a naptáratokban.

Reméljük, hogy ez az új funkció megkönnyíti majd a mindennapjaitokat, és hozzájárul ahhoz, hogy még szervezettebbek és tájékozottabbak legyetek. Ha bármilyen kérdésetek vagy észrevételetek van a naptárral kapcsolatban, nyugodtan forduljatok hozzánk.

Iskolánk folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel javíthatjuk a kommunikációt és az információáramlást a diákok, szülők és tanárok között. A naptár bevezetése egy újabb lépés ebbe az irányba.

Fedezzétek fel az új naptárat! Ne feledjétek hozzáadni a saját eszközeitek naptárjához, hogy mindig képben legyetek az aktuális iskolai eseményekkel kapcsolatban.