Gólyafészek

2020. augusztus 28-30.

Szeretettel várunk minden gólyát augusztus végén az iskola területén és környékén zajló 3 napos rendezvényre, melynek témája: Harry Potter világa

A programok reggeltől estig tartanak az alábbiak szerint:

augusztus 28. (péntek)

8:00-kor érkezés az aulába, regisztráció

– Ezen a napon a programok 18:00-ig tartanak, meleg ebédet és uzsonnát kapnak a gyerekek.

augusztus 29. (szombat)

9:00-kor érkezés, ezen a napon tovább, 22:00-ig lennénk. Az esti program fontos része a közös három napunknak, s emellett talán sikerül egy kicsi „tábori hangulatot” is varázsolni.

– Ezen a napon meleg ebédet, uzsonnát és meleg vacsorát is kapnak a gyerekek

augusztus 30. (vasárnap)

9:00-kor érkezés, ezen a napon 19:00-ig tartanának a programok, meleg ebédet és uzsonnát kapnak a gyerekek.

A csapatok különböző játékos feladatok és próbatételek során mérhetik össze tudásukat és bátorságukat. Lesz akadályverseny, nagyvetélkedő, sport, tánc és különböző osztályprogramok. Lehetőség lesz rá, hogy az iskolát, egymást és az osztályfőnökeiket is jobban megismerjék a diákok.

Kérnénk, hogy az aktuális időjárásnak megfelelő, kényelmes öltözetben jöjjenek a gyerekek! Hozzanak magukkal kulacsot/innivalót, illetve amit szükségesnek tartanak még. A táskák és egyéb holmik számára minden osztálynak lesz egy kijelölt terme, amit az osztályfőnökök nyitnak/zárnak.

Mobiltelefont akkor hozzanak magukkal, ha nagyon szükséges, szeretnénk is kérni a gyerekeket, hogy egyébként a táskában elzárva legyenek ezek a tábor ideje alatt!

Kérnénk a szülőket, hogy az iskola honlapján, illetve Facebook csoportjában kövessék figyelemmel majd a programokat, rengeteg kép szokott készülni, így biztosan nem maradnak le semmiről 🙂

Kérjük azért is figyeljék az iskola honlapját, mert onnan kellene letölteniük és kitölteniük majd egy 4 napnál nem régebbi nyilatkozatot a táborozáshoz, amit az osztályfőnököknek kell majd leadni!

Ha bármi kérdésük lenne, keressenek minket bátran a babitsidb@gmail.com email címen! Rövid időn belül válaszolunk mindenre.

Találkozunk augusztusban!